СБУ спіймала Віктора Медведчука (оновлено)
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Службі безпеки України вдалося спіймати кума путіна та нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

На офіційному Telegram-каналі Зеленського з'явилось фото Медведчука в кайданках та у військовій формі ЗСУ. 

"Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом", — підписав фото президент.

Оновлення. Голова СБУ Іван Баканов подякував співробітникам свого відомства та інших служб, яки допомогли у затриманні Медведчука.

"Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема  контррозвідникам і слідчим, які, виконуючи доручення президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі", — зазначив Баканов.

Також СБУ виклала ще одне фото затриманого проросійського політика.

Фото: СБУ

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Медведчук втік зі свого палацу під Києвом, де мав сидіти під домашнім арештом за підозрою у держзраді. Пізніше Личаківський районний суд Львова дозволив взяти Медведчука під варту на прохання ДБР. 

Золото, хутро та краєвиди: як виглядає закарпатська резиденція Медведчука