СБУ проводить безпекові заходи в центрі Києва та на прилеглих територіях
Фото - СБУ

Сьогодні, 11 червня, СБУ проводить безпекові заходи у Печерському та Шевченківському районах Києва, зокрема, в урядовому кварталі та на прилеглих територіях.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

"Заходи відбуваються з урахуванням правового режиму воєнного стану за безпосередньої участі Управління державної охорони України, Національної поліції, Військової служби правопорядку ЗСУ та Угруповання сил і засобів оборони міста Київ", — йдеться у повідомленні.

Метою є перевірка контрдиверсійного захисту державних об'єктів. А також посилення безпеки мешканців столиці. Силовики оглядають території та окремі приміщення (помешкання, офіси, заклади обслуговування) для виявлення заборонених предметів. Також перевіряють документи у перехожих та оглядають автівки.

"Під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Києва, перевірка документів, огляд автомобілів", — попереджає пресслужба відомства.

Нагадаємо, на Київщині пришвидшують будівництво фортифікаційних споруд. Укріплення зводять на територіях та в обсягах, визначених військовими.

На Київщині перекрили рух мостом, який пошкодили під час бойових дій