Румунія — Україна: пряма трансляція матчу Євро 2024

Сьогодні, 17 червня 2024 року, збірна України з футболу зіграє перший матч зі збірною Румунії на чемпіонаті Євро-2024. Поєдинок відбудеться о 16:00 за київським часом у Німеччині на стадіоні "Альянц Арена" в Мюнхені.

Де дивитися та слухати матч Румунія – Україна

Пряму трансляцію матчу Румунія – Україна можна подивитися в ефірі місцевих телеканалів Суспільного та медіасервісу MEGOGO. Мешканці Києва зможуть подивитися матч на каналі Суспільне Київ. Також українці зможуть послухати матч наживо на Радіо Промінь.

Румунія — Україна: пряма трансляція матчу Євро 2024 — де дивитися

Прогнози букмекерів на матч Румунія – Україна

Букмекерські контори прогнозують збірній України перемогу у першому матчі Євро-2024. На перемогу команди Сергія Реброва рекомендують приймають ставки з коефіцієнтом 1,90. 

До речі, у 2024 році офіційну форму для збірної України створив бренд Indposhiv. Йдеться про повсякденну форму, яку носитимуть українські гравці під час перебування поза тренуванням. Це бомбер з гербом України, білі футболки поло та штани.

Форма для збірної України з футболу, яку створив бренд Indposhiv у 2024 роціНагадаємо, київський футбольний клуб "Динамо" отримав дозвіл на проведення матчів із глядачами.

Вболівай за збірну України з АТБ: як зібрати епічну футбольну колекцію