Помада для губ у формі серця від Mary Kay

Бренд Mary Kay оголошує про запуск нової спеціальної благодійної продукції 2022 року — помади для губ у формі серця. Це зроблено заради підвищення обізнаності щодо раку молочної залози та його профілактики.

Компанія Mary Kay протягом  60 років допомагає жінкам у майже 40 країнах світу. Вони також підтримують вчених та науковців, які шукають ліки проти раку молочної залози та органів жіночої репродуктивної системи та сприяє розвитку притулків для жертв домашнього насилля і підтримує громадські програми.

Глобальна благодійна ініціатива Mary Kay — "Рожевий змінює життя" з часу свого заснування підтримала понад 6 мільйонів жінок та їх сімей, співпрацюючи з більш ніж 3000 організацій та пожертвувавши понад 16 мільйонів доларів. А в Україні ця ініціатива вже понад 18 років підтримує жінок, які зіткнулися з діагнозом рак молочної залози.

В рамках ініціативи українське відділення бренду пропонує жінкам, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози, безкоштовно пройти програму реабілітації. Програма була розроблена Благодійним Фондом "Здоров'я жінки і планування сім'ї". Завдяки комплексу медичних процедур та консультаціям з провідними фахівцями й психологами жінкам вдається відновити фізичний та психологічний стан. За час існування програми на реабілітацію для майже 1500 українських жінок з 2004 року перераховано вже понад 5 мільйонів гривень.

Проєкт "Рожевий змінює життя" повністю фінансується за рахунок зібраних коштів від продажу спеціальної продукції Mary Kay. 

З 1 жовтня 2022 року місію ініціативи покликані виконувати помади для губ у формі серця, Mary Kay у двох відтінках – "Сміливий Рожевий" та "Улюблений Нюд".  

Помади для губ у формі серця від Mary KayУ компанії наголошують, що 40 гривень від продажу кожної помади перераховуються на підтримку програми реабілітації жінок, що зіткнулися з раком грудей.
Зволожувальна формула Помади для губ у формі серця, Mary Kay ніжно піклується про ваші губи, а яскравий колір з вельветовим матовим покриттям чудово доповнить ваш образ.  

Підтримати ініціативу та придбати благодійну помаду можна з 01 жовтня по 31 грудня 2022 року через б’юті-експертку Mary Kay або на сайті.

Нагадуємо вам, що лікарі радять не нехтувати своїм здоров’ям. Регулярно проводьте самоогляд за допомогою підказок з пам’ятки від Mary Kay. Відвідуйте лікаря для обстеження молочних залоз 1 раз на рік. Проконсультуйтеся про необхідність проведення мамографії. Всі ці кроки допоможуть попередити хворобу.

Пам'ятайте, що рак грудей — виліковний у більшості випадків завдяки діагностуванню на ранніх стадіях. Тож придбайте вподобаний відтінок та подаруйте частинку любові тим, хто цього потребує.

Українські жінки-військовослужбовці стали фігурками LEGO