Старі смартфони

Маркетплейс Rozetka запустив новий сервіс "Rozetka Обмін" з обміну вживаної техніки на сертифікати, що дозволяють купувати в них будь-які товари.

За програмою "Rozetka Обмін" клієнт отримує сертифікат Rozetka номіналом на суму оцінювальної вартості ґаджета. Ця сума залежить від моделі та року випуску гаджета, його стану, наявності аксесуарів і заводської упаковки. Чим краще зберігся гаджет та чим він новіший, тим більшою буде сума. Але здати можна й пристрої з різними ушкодженнями. Щоб скористатися сервісом, необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Обміняти можна старі смартфони (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi тощо) планшети (Samsung, IPad Apple, Lenovo тощо) та смартгодинники (Apple, Samsung). Перед обміном пристрій треба підготувати: перенести з нього персональну інформацію та контент на інший носій, вийти з особистих акаунтів та видалити увесь персональний контент. 

Ось як скористатися програмою:

  • Обрати зручний для себе магазин із пунктом прийому "Rozetka Обмін" (перелік є на сторінці програми);
  • Оцінити разом з експертом свій старий ґаджет;
  • Обміняти його на сертифікат.

Купуючи нову техніку, потрібно надати на касі отриманий сертифікат. Якщо вартість пристрою перевищує номінал сертифіката, потрібно буде доплатити різницю. Сертифікат також можна використати на придбання будь-яких товарів з позначкою "Продавець Rozetka" крім алкоголю, тютюнових виробів та подарункових сертифікатів.

Це гаджети, які вийшли у липні