Російська техніка на хрещатику

В ніч на 28 серпня з Хрещатика вивезли розгромлену військову техніку російських окупаційних військ, що була виставлена там до Дня Незалежності. Відео опублікував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Протягом тижня кожен охочий міг подивитися на понівечені російські танки, БТРи та броньовані машини у центрі столиці. Окупанти збиралися "взяти Київ за три дні" та провести на Хрещатику свій військовий парад. Завдяки українським захисникам "парад" російської техніки відбувся зовсім в іншому форматі.

"Їхня розбита і розгромлена техніка таки виїхала на Хрещатик. Але лише для того, щоб кожен українець міг побачити і сказати собі і всім іншим: "Ніколи", — відзначив Білошицький.

Куди далі відправлять металобрухт, на який перетворилася техніка "другої армії світу", він не уточнив. У коментарях запропонували виставити її у музеї як нагадування про події сучасної російсько-української війни для нащадків. 

 

«Парадна» техніка покидає серце нашої столиці. Минулого року ми крокували Хрещатиком на 30-ту річницю Назалежності. Гарні, вправні коробки різних підрозділів. Величних, гордих і справжніх воїнів. В цьому році рфія планувала за 3 дні провести свій парад. Але, як і в усьому, обісрались, то вже довелось знову показувати, як треба 🤣. Їхня розбита і розгромлена техніка таки виїхала на Хрещатик. Але лише для того, щоб кожен українець міг побачити і сказати собі і всім іншим: «Ніколи». Ну а за тралами з технікою одразу прямують очисні машини. Аби навіть асфальтний пил не страждав від смороду кусків гівна, що порозліталось від «2ї армії світу» 🤣 ✊🇺🇦

Posted by Олексій Білошицький on Saturday, August 27, 2022
Укрзалізниця відновлює колії на кордоні з Румунією