"Робота в тилу" створили бота, для пошуку волонтерських робіт і вакансій
Фото: pixabay.com

Команда проекту "Робота в тилу" створила безкоштовний телеграм-бот, через який можна знайти конкретні напрямки волонтерства і роботи.

Завдяки роботі повідомлення про нові на сайті можна отримувати прямо в месенджер.

"Для офлайн робіт бот також враховує локацію: будь-то одне чи декілька міст, ціла область чи вся Україна", — розповіли автори бота.

Що вміє бот: 

  1. Категорії можна обрати самостійно і таким чином фільтрувати запити.
  2. Можна вибрати, отримувати запити на "волонтерство", "оплачувану роботу" чи все разом.
  3. Непотрібно постійно моніторити сайт. Достатньо підписатися один раз на бота і заходити тільки коли отримуєш цікавий запит. Також бот аналізує запараси та адресно відправляє їх відповідальним людям. Це може бути корисно для компаній та рекрутерів.

"Бот враховує географію, де знаходиться робота: будь-то одне чи декілька міст, ціла область вся Україна чи закордон. Це корисно, коли офіси знаходяться в декількох місцях. Це зручно для кандидатів. Вони підписуються на конкретний напрям і отримують нові оголошення з сайту прямо в месенджер", — розповіли автори.

Команда проекту "Робота в тилу" закликала організації і компанії публікувати свої запити на платформі v-tylu.work.

Незабаром творці робота планують охопити всю Європу та додати можливість створювати профілі кандидатів прямо з бота, щоби таким чином підвищити якість відповідності вакансія-кандидат.

Спротив російській окупації, день 58