рф сама обстріляла брянську область і звинуватила Україну

росія сама обстріляла селище клімово у брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну. Про це свідчить перехоплена розмова окупанта з дружиною, повідомляють в СБУ. Під час розмови про жертв після обстрілу в клімово, російський загарбник повідомляє, що це російські війська б‘ють по своїх же мирних жителях.

На її запитання «навіщо так робити?» відповідає просто: «Так надо. Так делают для того, чтобы типа хохлы провоцируют. И вот поэтому попадают». Він додає, що це та ж історія, що і під час чеченської війни, коли квартири у москві підривали фсбшники. 

«Просто сейчас они (Україна – ред.) никак не могли достреливать с такого расстояния до климово», – додає окупант.

Окупант також говорить, що після цієї ситуації вирішив написати відмову від подальшої участі в бойових діях на території України. 
 

 
РФ сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну

РФ сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну Це підтверджують свіжі перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ «Это наши херачат», – пояснює своїй дружині російський загарбник, який зараз перебуває у Донецькій області. На її запитання «навіщо так робити?» відповідає просто: «Так надо. Так делают для того, чтобы типа хохлы провоцируют. И вот поэтому попадают». Очевидно, що Кремлю байдуже не лише на своїх військових, а й на цивільних росіян, які також постраждали від обстрілу військ РФ. «Такая же х*рня была и в чеченскую войну. Квартиры взрывали в Москве, типа, что это террористы. На самом деле это ФСБшники. Просто сейчас они (Україна – ред.) никак не могли достреливать с такого расстояния до Климово», – додає окупант. Він говорить, що після такого вирішив написати відмову від подальшої участі в бойових діях на території України. Як мінімум це підвищить його шанси на виживання. Якщо потім не обстріляють свої ж… #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Thursday, April 14, 2022

Раніше наша розвідка повідомляла, що рф готує провокації на своїй території, щоб звинуватити українців.