Столичний ресторан Sam’s Steak House на вулиці Жилянській з 23 травня відновив повноцінну роботу. Тепер він працює щоденно з 11 ранку до 20 вечора.
Гостей приймають як у залах ресторану, так і на літній терасі. Закладу вдалося відновити майже весь довоєнний вибір стейків з м'яса від українських виробників. Водночас поки що меню, яке пропонуватимуть гостям, буде обмеженим.
Зокрема, до меню увійшли:
- Салат "Цезар" з маринованою курячою грудкою;
- Тартар "Ріб-Ай" з авокадо та соусом BenRiach;
- Карпачо з яловичини з опеньками, кедровими горішками під трюфельною заправкою;
- Класичний бургер з сиром Чедер;
- Форшмак з макрелі тощо.
Також ресторан продовжує доставляти понад 20 найменувань стейків, риби, бургер-наборів та овочів гриль у маринаді для приготування дома або на відкритому вогні. Заклад навіть розширив асортимент доставки.
Крім того, Sam’s Steak House було обрано міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen для приготування гарячих страв для мешканців Київської області. Щоденно ресторан готує понад 1200 порцій поживної їжі для мешканців населених пунктів, що постраждали від російського вторгнення.