Ресторан Nebos на Майдані відмовився від розрахунку карткою

У ресторані Nebos на Майдані оголосили про нововведення. Тепер заклад приймає оплату виключно готівкою. Водночас на сайті лишається опція "оплатити карткою".

На сторінці ресторану опублікували позицію засновника Nebos, який каже, що давно думав над цим рішенням.

"Ми відкладали це рішення, поки в п'ятницю раптово рахунок, через який працював Nebos, не заблокували. Виявилося, що незрозуміло які представники Держспоживслужби склали якийсь протокол на суму 105800 грн, за допомогою якого через Державну виконавчу службу без суду та слідства заблокували рахунки в банках", — пише засновник Максим Богданович.

Він звинувачує Держспоживслужбу, Виконавчу службу та Банки у змові, мовляв, вони без будь-якого розгляду та оповіщення заблокували кошти.

"Представники Держспоживслужби перед минулим локдауном сказали, що прийшли нам допомогти. Ми так зрозуміли, що і цей випадок із банками — це "чарівний пендель" і відкриття нам очей на те, що відбувається. Я бачу, що все більше людей усвідомлюють свою справжню природу, що ми не є рабами системи й, по суті, ми більше ніж держава", — пише Богданович.

На останок ресторатор звинуватив владу, яка вимагає від звичайних людей сплати податків і заявив, що насправді грошей більше ніж достатньо. Настільки, щоб "усі завжди літали у бізнес-класі, не кажучи вже про задоволення всіх необхідних потреб". Нище посилання на повний текст допису засновника ресторану.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Mo Official (@maxnebos)

Нагадаємо, у жовтні минулого року Nebos на Майдані оштрафували через недотримання карантинних норм. Ресторан продовжував працювати під час локдауну, відмовився від масок і називав карантин через ковід — медичним експериментом.