Repair Together повертається з рейв-толоками

Благодійна організація Repair Together організовує кількамісячний інтернаціональний табір для відбудови Чернігівщини. 

Табір буде працювати, починаючи з липня цього року і закінчуючи вереснем. За цей час організатори хочуть залучити близько тисячі волонтерів з усього світу, для того, аби відбудувати 20 житлових будівель Іванівської громади.

Учасники житимуть у наметовому містечку. Крім відбудови на волонтерських засадах, організація проведе на місцях серію культурних активностей, зокрема, воркшопи, кінопокази, нетворкінги тощо.

Repair Together повертається з рейв-толоками

Крім того, Repair Together повертається з рейв-толоками. Перша у цьому сезоні подія відбудеться вже 10-11 червня. Дводенна Rave Toloka пройде у Будинку культури в селі Ягідне Чернігівської області. Цього разу волонтери не тільки розчищатимуть завали, а й обережно розбиратимуть стіни на цеглинки. Потім із цієї цегли планують побудувати домівки постраждалим сім’ям. Подія відкриє серію рейв-толок, які планують провести цього літа.

"Ми отримали позитивну експертну оцінку щодо доцільності повторного використання такої цегли, тож це має вийти гарний ресайклінг-кейс, який знизить витрати на будівельні матеріали", — розповідають Repair Together.

На заході відіграють українські діджеї Kuchinski b2b Dasha Joint, Recid, Crepaque, Sasha Zhylyayev b2b Maurin, Nastya Vogan, Igor Zadorozhnyi та британець Aezron.

Нагадаємо, минулого року ми розповідали, як проходили рейв-прибирання на Чернігівщині.