Коли у Києві завершать реконструкцію житлових будинків, постраждалих внаслідок обстрілів рф
Фото: Fotoreserg / Depositphotos

У Києві розпочалися роботи з реконструкції житлових будинків, постраждалих внаслідок російських обстрілів та бомбардувань. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник розповів, коли їх планують завершити. 

За його словами, на відновлення пошкодженого житла місто виділило майже 600 мільйонів гривень зі столичного бюджету. У свою чергу, Кабмін виділив 200 мільйонів гривень із держбюджету. 

"Роботи заплановано завершити ближче до середини осені, аби містяни до початку опалювального сезону повернулися у свої домівки", — розповів Поворозник в ефірі телеканалу "Київ".

Як відомо, наразі відновлення потребують майже 390 будівель у Києві. Із них понад 220 — житлові будинки. Серед постраждалих об'єктів соціальної інфраструктури також медзаклади, дитсадки, школи, установи соціального захисту та адмінбудівлі. 

Раніше ми повідомляли, що у Києві розпочинають роботи із реконструкції та капітального ремонту пошкоджених внаслідок російських обстрілів житлових будинків та приміщень соціальної інфраструктури.

Спротив російській окупації, день 99