“Київавтодор” оголосив тендер на реконструкцію шляхопроводу у Дніпровському районі Києва: скільки це коштуватиме

Комунальна корпорація “Київавтодор” оголосила тендер на реконструкцію шляхопроводу на перетині вул. Будівельників із Броварським проспектом і Святошино-Броварською лінією метрополітену біля станції “Дарниця”. 

Про це йдеться на електронній платформі публічних закупівель Prozorro.

Шляхопровід капітально не ремонтували з моменту введення його в експлуатацію у 1963 році. “Київавтодор” оголосив тендер на реконструкцію шляхопроводу у Дніпровському районі КиєваРемонт потрібен терміново: необхідно замінити зношене дорожнє покриття та гідроізоляцію мостового полотна. Усунути пошкоджені конструкції деформаційних швів і відремонтувати залізобетонні ділянки прогонових будов і опор. Також на об’єкті хочуть встановити нове перильне і бар’єрне огородження, замінити опори освітлення, облаштувати тротуари фігурними елементами мощення та влаштувати велодоріжки.

Крім того, планують збільшити пропускну спроможності транспортної розв’язки. Усі роботи передбачено з урахуванням принципів безбар’єрності.

Вартість реконструкції — понад 459 мільйонів гривень, початок аукціону — 8 серпня 2024 року.

Ремонт розпочнуть орієнтовно на початку вересня. На період реконструкції рух автотранспорту шляхопроводом буде закритий, його здійснюватимуть за тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

“Наш Київ” вже писав, що власнику садиби Зеленських, який дав вказівку знести будівлю, повідомили про підозру.

У будівлі “Квіти України” сталась пожежа: що відомо