Ракетний удар
Фото: Pixabay

Рано вранці 28 липня російсько-окупаційні війська обстріляли ракетами з території Білорусі Київську та Чернігівську області.

Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, на Київщині ворог завдав ракетного удару по одній із громад Вишгородського району. Був обстріляний об’єкт інфраструктури. Інформацію щодо жертв та постраждалих зараз уточнюють. На місці події працюють екстрені служби.

"Вкотре закликаю, не нехтуйте сигналами тривоги — спускайтеся в укриття. Війна триває, ворог продовжує підступно завдавати ракетні удари" — закликав Кулеба.

Ракетний удар стався близько п'ятої ранку, коли в Києві та області тривала повітряна тривога. Місцеві жители повідомляють, що на місці "прильоту" продовдується пожежа та періодично чутно вибухи.

Пізніше ворог також обстріляв Чернігівщину. Як повідомило Оперативне командування "Північ" з посиланням на  білоруські джерела, з 5:20 до 6:30 з території Білорусі запустили понад 20 ракет. Дев'ять з них поцілили по лісовому масиву на території Гончарівської громади Чернігівської області. Частину збила система протиповітряної оборони. Про постраждалих або жертви поки не повідомляється.

Окупанти вдарили ракетами по морському порту в Одесі: що відомо