Ракетний обстріл України: ситуація в регіонах

31 грудня російські війська здійснили одинадцяту масовану ракетну атаку на Україну. Було декілька хвиль ракет. У Київській, Дніпропетровській, Одеській та Харківській областях застосували екстрені відключення світла.

У Хмельницькій області внаслідок обстрілу поранено щонайменше 7 цивільних людини. 3 з них (чоловік та 2 жінки) у тяжкому стані. Є влучання. Частина міста Хмельницького залишилася знеструмленою. Про це повідомив Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

У Миколаївській області відомо про 6 поранених, 3 госпіталізовано, написав у Telegram Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Внаслідок удару по Запоріжжю зруйновано 2 приватних житлових будинки, 8 пошкоджено. Поранень зазнали: 1 чоловік, 2 жінки (одна з них вагітна), та дитина. Дівчинка 2008 року у важкому стані в реанімації, наголосив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

UPD: Попередньо в Київській області постраждалих немає, але є декілька пошкоджених уламками цивільних обʼєктів, наголосив Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Інформація оновлюється.

Нагадаємо, що у Києві в результаті ракетного обстрілу 31 грудня відомо про одного загиблого та 16 постраждалих.