Ракетний обстріл Київщини 23 червня: що відомо про наслідки

Вночі 23 червня ворог атакував Київську область ракетами — сили ППО збили 2 крилаті ракети “Калібр”.

Про наслідки обстрілу повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.Ракетний обстріл Київщини вночі 23 червня: що відомо про наслідкиНаразі відомо про 2 постраждалих. Поранення незначні, медичну допомогу надали на місці. Госпіталізації потерпілі не потребують.

Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджено 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, посічені фасади та покрівлі. Також пошкоджені будівлі АЗС, аптеки, підприємства, адміністративна будівля та 3 автомобілі.Ракетний обстріл Київщини 23 червня: що відомо про наслідки“Вся необхідна допомога населенню буде надана. Над цим вже працюємо разом з представниками місцевої громади. “Пошкоджені вікна в будинках замінить міжнародний фонд GEM”, — йдеться у повідомленні. 

На місцях фіксують та ліквідовують наслідки ракетного обстрілу. Рятувальники задіяли 2 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу — працюють психологи та медпрацівники ДСНС.Ракетний обстріл Київщини 23 червня: що відомо про наслідкиРакетний обстріл Київщини 23 червня: що відомо про наслідки“Наш Київ” вже писав, що 20 червня росія атакувала Київську область ударними дронами.

Центральний міський стадіон Ірпеня відновлюють за понад 32 млн гривень: подробиці