Ракетний обстріл Києва 12 червня 2024 року: наслідки атаки з фото

Сьогодні, 12 червня 2024 року, відбувся ракетний обстріл Києва комбінованого типу. Війська рф запустили в бік столиці крилаті ракети, ударні БпЛА та балістику. Лунали вибухи, в області працювали сили ППО. Внаслідок падіння уламків є пошкодження та постраждалі.

Про наслідки атаки повідомили у КМВА. 

Сили протиповітряної оборони знищили усі ворожі ракети та дрони, у Києві постраждалі та руйнування відсутні.

На Київщині після атаки влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури не було.

Очільник КОВА Руслан Кравченко зазначив, що через падіння уламків ворожих ракет була травмована одна людина. Вона отримала різану рану ноги, медики надали допомогу на місці.

Ракетний обстріл Києва та Київщини 12 червня 2024 року: наслідки атаки з фотоТакож виявили пошкодження декількох об'єктів у двох районах області. Зокрема, сталася пожежа на промисловому підприємстві. Рятувальники оперативно виїхали на місце загоряння. Під час гасіння залучили 30 одиниць пожежної техніки, робота-пожежника та 105 рятувальників.

Ракетний обстріл Києва та Київщини 12 червня 2024 року: наслідки атаки з фотоКрім того, в одному з районів загорілось складське приміщення, пошкоджено приватний будинок, гараж та АЗС.

Ракетний обстріл Києва та Київщини 12 червня 2024 року: наслідки атаки з фотоЗа інформацією Повітряних Сил, під час ракетної атаки сили ППО збили 29 повітряних цілей — аеробалістичну ракету Х-47М2 "Кинджал", 4 крилаті ракети Х-101/Х-555 та 24 ударні БпЛА типу Shahed-136.

Ракетний обстріл Києва 12 червня 2024 року: наслідки атаки з фото

Нагадаємо, що 7 червня росіяни атакували Київщину дронами-камікадзе та ракетами.

Як вимикатимуть світло у Києві та області 12 червня: подробиці