PS Plus на жовтень

Компанія Sony розповіла, які безкоштовні ігри будуть доступними для користувачів оновленої підписки PlayStation Plus у жовтні цього року.

З 4 по 31 жовтня підписники PlayStation Plus Essential, Extra та Premium зможуть безкоштовно додати три гри: файтинг гра Injustice 2, великі перегони в Hot Wheels Unleashed та стратегічні бої в Superhot. Розповідаємо про них детальніше.

Hot Wheels Unleashed PS4, PS5 

Гоночна відеогра, де можна колекціонувати кращі машини з всесвіту Hot Wheels та будувати різні траси.

Ви можете змагатися один з одним у режимі розділеного екрана або через мережу разом з 11 гравцями.
У грі ви зможете створювати власну трасу з різними петлями, спеціальними прискорювачами, перешкодами та спеціальними елементами. А якщо захочете, ви зможете поділитися своїми творіннями з іншими гравцями в мережі.

Injustice 2 PS4 

Комп'ютерна гра в жанрі файтинг, заснована на вигаданому всесвіті DC Comics від творців Mortal Kombat. Ви можете обирати заплутані версії культових героїв та злодіїв та переносити епічні битви у різні куточки світу. Можна змагатися з іншими гравцями локально та онлайн, а якщо ви полюбляєте грати наодинці, вам запропонують сюжетну одиночну кампанію, коли Бетмен бореться з режимом Супермена. Після кожного матчу ви отримаєте нове спорядження, щоб екіпірувати розвивати свій склад.

Superhot PS4

Шутер від першої особи, де час рухається лише разом із тобою.Тут нема смужки здоров'я, нема стратегічно розкиданих боєприпасів. Лище ви один проти усіх. Можна хапати зброю загиблих ворогів, щоб стріляти. Розсікати та маневрувати крізь ураган уповільнених куль.Завдяки мінімалістичній візуальній мові Superhot ви зможете зосередитись на плавності ігрового процесу.

Лінійку ігор PlayStation Plus Extra та Premium Catalog на жовтень буде оголошено пізніше цього місяця.

PS Plus на вересень 2022: які ігри безкоштовно отримають підписники