PlayStation
Фото: unsplash.com

Компанія Sony представила ігри, які підписники сервісу PlayStation Plus безкоштовно отримають в червні цього року. 

Так, з 7 червня по 4 липня підписки PlayStation Plus зможуть додати до своєї бібліотеки епічний екшен God of War, аніме-файтинг Naruto to Boruto: Shinobi Striker та платформер-файтінг Nickelodeon All-Star Brawl. Розповідаємо про ці ігри докладніше.

God of War (PS4)

Продовження епічної пригодницької серії, що розповідає про вже колишнього бога війни Кратоса, який разом зі своїм сином Атреєм вирушає до стародавньої Скандинавії з особистою місією. Під час цієї подорожі герою знову доведеться зустрітися з могутніми богами, монстрами та іншими міфічними істотами. Ця гра 2018 року є своєрідним переосмисленням всієї серії God of War, зберігаючи всі її основні ознаки та поєднуючи їх зі зворушливою особистою історією Кратоса.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4)

Файтинг у всесвіті культового аніме "Наруто", де гравцям потрібно битися у форматі чотири на чотири ніндзі. Поєдинки з іншими командами відбуваються у режимі онлайн. Щоб перемогти супротивників, гравці мають діяти як справжня команда, використовуючи різноманітні акробатичні прийоми. Оновлений графічний стиль файтингу відсилається до оригінального двовимірного аніме, проте сама гра є тривимірною.

Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/PS5)

Гра, в якій купа найпопулярніших персонажів Nickelodeon б'ється між собою у несподіваних локаціях. Тут можна зіграти за Губку Боба, Черепашок-ніндзя, Денні-фантома, Арнольда, Зіма Завойовника, Аватара Аанга чи навіть КотаПса. Все це супроводжується яскравою анімацією, унікальним наборам атак кожного персонажа та динамічною музикою.

Також до 6 червня користувачі PlayStation Plus ще можуть забрати ігри мая: футбольний симулятор FIFA 22, кооперативний виживальний екшен Tribes of Midgard, та фентезійний "рогалик" Curse of the Dead Gods.