Прояснення з опадами: якою буде погода в Києві з 10 по 16 квітня

Протягом цього тижня погода у Києві змінюватиметься кожного дня: від хмарної з дощем до ясної та без опадів.

У понеділок похмура погода прогнозується лише вранці та вдень — ввечері небо стане ясним. Також у першій половині дня очікується дрібний дощ, який після полудня може посилитися, але до ночі повинен скінчитися. Вночі та вдень температура повітря буде майже однаковою: від +10 до +13 градусів. 

Вівторок мине одноманітно, адже цілий день небо буде вкрите хмарами. Сонце так і не з'явиться, проте обійдеться без опадів. Вдень стовпчик термометра показуватиме +13 градусів, а вночі +8 градусів. 

Протягом усього дня середи очікується дощ та похмура погода. Після обіду опади повинні послабшати, проте до вечора знову посиляться. Вночі буде +9 градусів, водночас вдень обіцяють +11 градусів. 

У четвер триматиметься хмарна погода. Вранці піде дрібний дощ, але ближче до вечора він стихне. Синоптики обіцяють вночі +9 градусів та +13 градусів вдень. 

Прогноз на п'ятницю кардинально відрізняється — нарешті протягом дня утримається ясна погода. Без опадів. Вночі буде +8, а вдень +15 градусів.

Весь день суботи буде хмарним. Удень і ввечері йтиме дощ, який поступово буде слабшати. Вночі термометр показуватиме +9, а вдень +13 градусів. 

Хмарна погода у неділю триватиме весь день. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Вночі буде +7, а вдень +14 градусів.

Нагадаємо, якою буде погода у Києві протягом всього квітня. 

Хмарно, але без дощу: якою буде погода на Великдень у Києві