ПриватБанк покращує життя підприємців. Розповідаємо про зручні та безпечні сервіси, які знадобляться кожному

Протягом 2023 року в Україні зареєстрували більш як 300 тис. ФОП, що на 7% більше, ніж у 2021-му. Такі дані оприлюднив Опендатабот, посилаючись на дані Єдиного державного реєстру.

Це свідчить, що попри війну, українці вірять у свою країну, реєструють бізнес і сплачують податки, які допомагають боронити Україну. 

Як підприємцю хоч трішки полегшити життя? У ПриватБанку впевнені, ФОП — це просто.  

“Наш Київ” розповідає, чому діяльність ФОП разом з ПриватБанком швидка, зручна та безпечна. І екологічна, бо ви точно забудете про стоси паперу. 

Все й одразу

Життя підприємця сповнене стресу та викликів. Мрія кожного, щоб все необхідне перебувало в одному чітко сформованому файлі й знаходилось у смартфоні. Саме таким принципом користується ПриватБанк, який надає найширший на ринку функціонал для ФОП в додатку “Приват24 для бізнесу”. Завдяки додатку, кожен підприємець може керувати власним бізнесом швидко, легко, просто і зручно. 

Облік і звітність онлайн — без проблем, цілодобовий продаж валют — вам у “Приват24 для бізнесу”, треба керувати зарплатними відомостями — це можливо швидко здійснити у додатку від ПриватБанку, виставити інвойс (рахунок-фактура) — легко!

Якщо ж ви новий користувач, який лише планує зареєструвати ФОП, і всі ваші перемоги у підприємництві попереду, а слово “інвойс” викликає страх — це не проблема. Вивчати щось нове — не соромно.  

Тому ПриватБанк запустив проєкт "Агент 3700" та випустив серію навчальних відео у YouTube для підприємців, які присвячені керуванню рахунком ФОП за допомогою мобільного додатку.

У просвітницьких відеороликах блогер та стендап-комік Антон Тимошенко розповідає про прості, корисні та зручні сервіси банку.  

Швидкість і безпека

Зручність “Приват24 для бізнесу” оцінить як досвідчений підприємець, так і новачок. Авторизація — перший крок у роботі із додатком — легка та швидка, здійснюється за допомогою біометрії або особистого Приват24. Цей процес нагадує розблокування смартфона. Кілька секунд, і ви вже біля “командного пункту” вашого бізнесу. Також з легкістю ви можете надати відповідні повноваження доступу своєму бухгалтеру, який вирішуватиме ваші справи, працюючи в особистому акаунті “Приват24 для бізнесу”.  

Попри зручність та швидкість у фінустанові не забувають про безпеку. А вона гарантована статусом державного банку. 

Масштабна екосистема обслуговування підприємців

“Приват24 для бізнесу” — масштабна екосистема обслуговування підприємців. Завдяки додатку ви не лише можете подати щоквартальну звітність за лічені хвилини (що вже є неймовірним досягненням, адже “олди” пам'ятають, що колись цей процес призводив до панічних атак), а і скористатись інтегрованими онлайн сервісами, які допомагають вести бізнес. 

Наприклад, за допомогою додатка «Термінал» ви можете легко перетворити смартфон на повноцінний POS-термінал. 

А сервіс програмного РРО «Каса» взагалі трансформує ваш термінал або смартфон у “чарівну паличку для бізнесу”. Ні, сервіс не вкаже шлях до Гоґвортсу, але перетворить ваш ґаджет на касовий апарат. Хіба це не магія?

Також кожен підприємець у “Приват24 для бізнесу” може випустити хмарний КЕП SmartID і підписувати всі потрібні операції, щоб досягати максимальних успіхів. І це не виходячи з дому!

Якщо ви досі сумніваєтесь, чи варто реєструвати або обслуговувати ФОП у ПриватБанк — переходьте за посиланням та дивіться серію навчальних відео у YouTube для підприємців  "Агент 3700" . Всім сумнівам буде покладено край.