Прогноз погоди в Києві на березень 2023 року
Фото: unsplash

Погода в Києві у березні 2023 року очікується тепла та сонячна з помірною кількістю опадів. За прогнозами синоптиків, весна буде ранньою.

Як пише синоптикиня Наталка Діденко, зима завершиться спокійною помірною погодою. В перших числах березня ночі можуть бути морозними, а дні теплішими. Також ймовірні періодичні опади. Температура повітря коливатиметься від - 4° до -1° вночі та від +5° до +8° вдень.

Прогноз погоди в Києві на березень 2023 рокуЗа даними Gismeteo, з 10 по 15 березня можливе похолодання зі снігом, дощем та погіршенням погоди. Навіть удень стовпчики термометра не підіймуться вище +1°.

Але у другу декаду місяця потеплішає, сонце світитиме майже щодня, а опади стануть помірнішими. З 16 березня температура повітря поступово підвищуватиметься. Нічні заморозки не очікуються, рослини можуть спокійно прокидатися.

Прогноз погоди в Києві на березень 2023 року

Вдень захочеться більше проводити час на свіжому повітрі. Температура піде у значні "плюси", а під кінець місяця може досягати +15° градусів. Вітер буде переважно помірний, часом поривчастий.

Також пропонуємо дізнатися, скільки днів відпочиватимуть українці у березні 2023 року.

Переважно хмарно з опадами: якою буде погода у Києві з 27 лютого по 5 березня