Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією Stylelover

Клієнти та друзі бренду SOVA завітали до нового бутика у ТРЦ River Mall на особливий ювелірний шопінг. Запрошеною стилісткою на один вечір стала fashion-інфлюенсерка Юлія Stylelover.

Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverЗустріч у новому бутику була не лише чудовою нагодою поновити свій ювелірний гардероб, а й провести вечір п’ятниці в оточенні стильних людей, поспілкуватися та зробити спільні фото. Юлія допомогла клієнтам підібрати для себе нові прикраси, приміряти ексклюзивні новинки та бестселери від SOVA.

Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПриємним сюрпризом для перших клієнтів вечора стали подарункові сертифікати на суму 1000 гривень від ювелірного дому SOVA. А також вже традиційно свої покупки можна було відсвяткувати келихом ігристого та полуницею у шоколаді.

Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverНайбільше уваги від клієнтів отримали діамантові новинки зі смарагдами з колекції The Diamond lines та лімітована капсула зимових подарунків від ювелірного дому SOVA, створену за зразком орнаменту зі збірки Музею Івана Гончара.

Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverНа презентацію нового бутика завітали блогерки та інфлюенсерки Ксенія Соловйова, Чара Хорив, Христина Бічкова, Аліна Михайленко, Світлана Гривківська, Лєна (lentochka_45), Анна Погрібняк та Анна Ковальчук.

Презентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією StyleloverПрезентація нового бутика SOVA у ТРЦ River Mall разом з fashion-інфлюенсеркою Юлією Stylelover

Відомі гості поділилися своїми фаворитами серед прикрас від ювелірного дому SOVA на своїх сторінках у соцмережах.

Бренд SOVA привернув увагу 5 млн людей до жіночих грудей: результати рожевого проєкту