Бренд CHER’17 випустив нове відео Вдягайся: дивитися

Український бренд CHER’17 представив відео "Вдягайся!", яке присвятив усім українкам та їхньому праву на красу, попри обставини. Бренд закликає дівчат не зважати на суспільну думку, тому що краса завжди на часі.

"Ця історія геть не про те, що потрібно заплющити очі на війну та легковажно жити своє найкраще життя, — вона насамперед про любов до себе й свободу самовираження, яких ворог намагається нас позбавити", — кажуть представники бренду.

Право на красу: бренд CHER’17 випустив нове відео "Вдягайся!" Щодня українці чують фразу "це не на часі", яка блокує мрії, бажання та прагнення. У відео команда CHER’17 хотіла нагадати жінкам — всупереч жахам війни, вони мають право бути гарними, усміхатися та вдягатися так, як їм заманеться.

"Вдягнись сьогодні так, ніби виряджатися на часі. Діставай ту саму сукню, яку берегла, як бабця святковий сервіз… Вдягнись так, ніби маєш на це право. Бо, знаєш, так воно і є!" — закликає бренд у ролику.

Право на красу: бренд CHER’17 випустив нове відео "Вдягайся!" Над ідеєю та меседжами CHER’17 працювали разом з креативною агенцією DRAMA QUEEN.Спілкуючись з різними дівчатами різного віку та професій, команда зрозуміла, що вони потребують підтримки.

"Як виявилось, багатьом доводиться стикатись із шеймінгом за яскраві образи/позитивні емоції/веселі відео, що змушує стримувати себе й відмовлятись від буденних радощів. Так не має бути — і саме це намагались донести творці відео", — додали в команді CHER’17.

Право на красу: бренд CHER’17 випустив нове відео "Вдягайся!" Познайомитися з колекціями CHER’17 і скористатись своїм правом на красу можна в магазинах бренду чи онлайн

Також пропонуємо переглянути, які наймодніші моделі взуття будуть в тренді в сезоні весна/літо 2024.

5 найактуальніших моделей штанів сезону весна-літо 2024