Потепління та опади: якою буде погода у Києві 13-19 лютого

З 13 по 19 лютого у Києві ставатиме тепліше. Разом з плюсовою температурою у столиці почнуться опади: мокрий сніг та дрібні дощі. 

У понеділок, 13 лютого, згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у Києві хмарна погода триматиметься до самого вечора. У цей день опадів не очікується. Вночі буде -3°C, а от вдень стовпчик термометра показуватиме +2°C. 

Протягом вівторка сонце також рідко з'являтиметься з-за хмар. Вночі буде -1°C. А вдень обіцяють 0°C. 

У середу у Києві майже весь день погода мине похмуро. Але ближче до вечора небо проясниться. Вночі та вдень температура буде майже однаковою -1°C та 0°C. 

Погода в Києві з 13 по 19 лютогоЯсному ранку четверга прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Києві до самого вечора. Морози не відступатимуть: вночі буде -4°C, а вдень -1°C. 

З ранку до самого вечора п'ятниці небо буде вкрите хмарами. Удень йтиме дрібний сніг, а вночі — дощ зі снігом. Вночі -3°C, а вдень 0°C.

У суботу сонце майже не з'являтиметься. Дрібний дощ, який вдень прийде на зміну мокрому снігові, йтиме до пізнього вечора. Вночі термомент показуватиме +1°C, а вдень +3°C. 

З ранку до самого вечора неділі погода буде похмурою. Вранці та вдень йтиме несильний дощ, ввечері очікується дрібний сніг. Продовжиться поступове потепління: вночі +6°C, а вдень +3°C.