Посилення морозів та прояснення: якою буде погода у Києві 6-12 лютого

Наступного тижня погода у Києві буде мінлива. У деякі дні визиратиме сонце, але хмари на небі все одно переважатимуть. Морози посиляться, проте до кінця тижня термометри показуватимуть плюсову температуру. 

У понеділок, 10 лютого, згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у столиці хмарна погода триматиметься до самого вечора. Опадів у цей день не очікується. Ввечері та вночі буде від -3°C до -5°C, а от вдень стовпчик термометра показуватиме -2°C. 

Протягом вівторка похмура погода поступово зміниться — ввечері небо стане чистим та ясним. Також без опадів. Вночі може бути мороз до -6°C. А вдень обіцяють -3°C.

У середу похмурий ранок зміниться ясним днем та вечором. Вночі та вранці температура повітря буде майже однаковою -6°C. А вдень -3°C. 

Перша половина четверга у Києві буде ясною, а після обіду на небі нову з'являться хмари. Морози не відступатимуть: вночі буде -7°C, а вдень -3°C. 

Весь день п'ятниці утримається хмарна погода. Проте вдень хмари ненадовго розсіються, але ввечері з'являться знову. Без опадів. Вночі -6°C, а вдень -2°C.

У суботу ранкові хмари затримаються у столиці до вечора, але потім розсіються.  Вночі термометр показуватиме -6°C, а вдень 0°C. 

З ранку до самого вечора неділі небо буде вкрите хмарами. Продовжиться поступове потепління: вночі -3°C, а вдень +2°C. 

Нагадаємо, волонтерська організація "Солом'янські котики" відкрила дві "Теплиці" — нові "Пункти Незламності" на правому березі Києва.