Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з будиночками кебінами

УЛІС — комплекс будинків на природі, де слухають тишу, а чують себе, запустив локацію з кебінами. Це маленькі мобільні будиночки площею до 15 кв.м, які за потреби можна завантажити на причіп та перевезти. 

Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з кебінамиКебіни мають велике ліжко, санвузол та кухню. Вони такі ж комфортні, як і стаціонарні котеджі УЛІС, до яких гості вже звикли.

Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з кебінамиОсобливого затишку тут додає панорамне вікно, завдяки якому відчувається близькість до природи. Тож такий формат ідеально підходить для пар або самостійних поїздок, щоб  підзарядитися та відновитися. 

На території заплановано встановити спортивний майданчик, зробити затишну зону з гамаками. Також встановлять чотири чани, де гості зможуть релаксувати.

Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з кебінамиНова локація знаходиться в селі Дудки Київської області — за півтора кілометра від комплексу з котеджами.

Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з кебінамиІдея створення нової локації полягала в тому, щоб зробити готель у лісі, куди гості могли б  завітати спонтанно.

Комплекс будинків на природі УЛІС запустив локацію з кебінамиНаразі локація має 7 будиночків, всього заплановано встановити 45. Така кількість у майбутньому дозволить бронювати їх не за місяць, а за кілька днів до приїзду. Або навіть день у день. 

Тож, затишне місце відпочинку вже чекає на тебе. Забронювати кебін можна тут.

Комплекс будинків на природі УЛІС презентував аудіогід "Подорож у Київське Полісся"