погода 18-24 липня у Києві
Фото ілюстративне: Freepik

Наступного тижня, 18-24 липня, жителів Києва очікує помірно тепла погода. Утім, спека може завітати вже наприкінці тижня. 

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко. 

За її словами, антициклон Юрген не пустить в Україну дощі. Невеликі, локальні опади можуть пролитися хіба що на Сумщині та Чернігівщині. Вітер очікується північний та північно-західний, помірний. 

погода в Києві 18-24 липня

У Київ понеділок принесе майже ідеальну погоду — сухо, сонячно, тепло, до +22,+23 градусів. Новий тиждень також спеку в Україну не прикличе, повсюди буде помірно тепло. Гарячіше повітря завітає до нас хіба вже через тиждень

Водночас, за даними Українського гідрометеорологічного центру, наступного тижня у Києві можливі дощі. Зокрема, у ніч з 17 на 18 липня прогнозують невеликий дощ, а вдень 19 та 20 липня — грози. 

Суттєве потепління обіцяють вже у суботу та неділю, 23-24 липня. За даними синоптиків, температура повітря наприкінці наступного тижня може сягати до +31 градусу. 

Зазначимо, що наразі Європу охоплює спека. 18 липня у Парижі, Мадриді та навіть Лондоні очікують до +35+404 градусів тепла. 

В одному із районів Київщини посилять контроль на блокпостах: причина