Відключення світла Київ
Фото: unsplash.com

Через масовану ракетну атаку з боку росії, яка сталася вдень 15 листопада, у Києві та Київській області запровадили екстрені відключення електроенергії. Про це повідомили у ДТЕК.

"Через ракетні обстріли з боку рф за розпорядженням НЕК Укренерго вимушені розпочати екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні", — зазначили у ДТЕК Київські електромережі.

Там додали, що під час екстрених відключень графіки стабілізаційних погодинних відключень не діють. Також киян, у яких світло закликали помірно споживати електроенергію.

Аналогічні заходи ДТЕК запровадила й у Київській області. Там теж нагадали, що графіки стабілізаційних відключень наразі неактуальні та закликали до економії.

За даними мера Києва Віталія Кличка, щонайменше половина споживачів у столиці залишилась без світла. Екстерні відключення через чергову російську атаку запровадили по всій Україні.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, відбулася чергова атака ворога. У Києві пролунали вибухи, є влучання у житлові будинки у Печерському районі.

Програміст імпортував графіки відключень у календар смартфона: як це зробити