Поліція вилучила спецперепустку у Віктора Павліка
Фото: Поліція Києва

Столичні правоохоронці конфіскували спецперепустку у Віктора Павліка.

Про це повідомили в поліції.

"Правоохоронці Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину. За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції", — заявили в поліції Києва.

Віктор Павлік проїжджає Південним мостом у Києві й показує спецперепустку

Крім вилучення спецперепустки, правоохоронці провели роз’яснювальну бесіду з парою щодо заборони фіксації об’єктів стратегічного значення під час дії воєнного стану.

Як відомо, вчора дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова виклала в Instagram відео, як вони з артистом їдуть мостом, що відкритий виключно для спецтранспорту. На камеру було сказано, що перепустка — це подарунок дружині.

Катерина Реп'яхова перепрошує за відео з Південного мосту в Києві

Згодом Реп'яхова перепросила за відео й назвала все це недоречним жартом. Павлік же своєю чергою заявив, що це його перепустка для повернення додому після проведення концертів під час комендантської години. Як він отримав документ співак не пояснив.

Наразі Катерина Реп'яхова закрила свій акаунт в Instagram, а Віктор Павлік ніяк не прокоментував вилучення спецперепустки.

Нагадаємо, раніше на вулицях Києва запрацювали поліцейські велопатруль та кавалерія.