Поліція відкрила кримінальну справу проти будівництва паркінгу на Оболоні

Поліція Києва відкрила кримінальну справу проти будівництва паркінгу на Оболоні. Про це повідомили учасники групи "Парк Прирічна" у Facebook.

Зазначається, що Київрада погодила передачу земельної ділянки на вулиці Прирічній під дворівневий паркінг із можливими порушеннями екологічного законодавства. 

Поліція відкрила кримінальну справу проти будівництва паркінгу на ОболоніЗокрема йдеться про "сумнівну передачу" ділянки КП "Житлоінвестбуд-УКБ" під будівництво "аквапаркінгу" на гідротехнічній споруді цивільного захисту населення від підтоплень та на рекреаційній зоні Оболоні.

У групі підкреслили, що невдовзі пройде сесія Київради щодо збільшення видатків на програму "Захисник Києва". Саме туди, на думку мешканців Оболоні, треба перенаправити 120 мільйонів, які виділяються зі столичного бюджету на будівництво дворівневого "аквапаркінгу".

Нагадаємо, що раніше КМДА планувала розробити і затвердити пільгові умови користування майданчиком для паркування автівок на вулиці Прирічній в Оболонському районі для мешканців прилеглих багатоповерхівок.

Кличко частково підтримав петицію проти будівництва паркінгу на Оболоні. Активісти обурені