Похмуро та сніжно: якою буде погода у Києві 30 січня — 5 лютого
Фото: unsplash.com

Увесь цей тиждень у Києві триматиметься приблизно однакова погода з невеличкими коливаннями температури. У столиці буде не дуже холодно, але похмуро та сніжно. Такий прогноз дає Укргідрометцентр.

Сьогодні вдень, за прогнозом синоптиків, температура у Києві буде триматися майже на межі нуля — від -1 до +1 градусів. Вітер буде південно-західним, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Очікується незначний мокрий сніг, а на дорогах може бути ожеледиця.

У вівторок та середу буде однаково сніжно та похмуро. Температура вночі у ці дні становитиме -1…-3 градусів, а вдень також буде від —1 до +1. І вночі, і вдень сніжитиме та буде хмарно.

У четвер прогнозують незначні прояснення, але переважно вночі. Вдень знову буде йти невеликий мокрий сніг. Схожа погода буде й у п'ятницю. Температура вночі у ці дні триматиметься приблизно на такому ж рівні, що й напередодні — від -1 до -3 градусів, а вдень трохи потеплішає — буде від 0 до +2 градусів.

На вихідних, за даними sinoptik.ua, у Києві теж сніжитиме та буде похмуро, а температура дещо знизиться. У суботу весь день буде хмарним, удень і ввечері прогнозують сильний сніг, який поступово слабшатиме. Температура протягом доби коливатиметься від -5 до -1 градусів. У неділю також буде хмарно, а вдень та ввечері йтиме дрібний сніг. Температуру повітря буде коливатися від -6 вночі та вранці до 0 градусів вдень.

Офіційні вихідні у лютому 2023 року: скільки днів відпочиватимуть українці