Подарункові сертифікати «АТБ» — простий спосіб підтримати близьких або допомогти з провіантом захисникам

Ставши форпостом продовольчої безпеки в найскладніший період новітньої історії України, "АТБ" системно підтримує наших захисників і суспільство загалом,  впроваджує соціально значущі ініціативи, реалізує безпрецедентні благодійні проєкти.

У перші дні весни в дискаунтерах найбільшої торговельної мережі країни, а також на сайті інтернет-магазину "АТБ" у вільному продажу з'явилися подарункові сертифікати, що мають номінали 300, 500 та 1000 гривень. Вони не є іменними, тож запросто можуть стати ідеєю для нетривіального подарунка або бути використані у благодійних цілях.

Умови придбання та використання сертифікатів "АТБ" максимально прості. Випущений в електронному або паперовому вигляді такий сертифікат має унікальній номер-код, який надає пред’явнику право отримання товарів на відповідну суму. Використати кожен із них можна лише один раз для оплати в будь-якому з майже 1200 магазинів мережі у різних куточках країни. Нагадаємо, що асортимент дискаунтерів мережі сьогодні перевищує 3,5 тис. найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності за доступними цінами.

Подарункові сертифікати "АТБ"

Діє сертифікат "АТБ" будь-якого номіналу протягом одного року з моменту його купівлі. Перевірити це можна онлайн за цим посиланням.

Для юридичних осіб за потреби (необхідно підписати окрему угоду) є опція встановлення будь-якого іншого строку дії.

Якщо вартість товарів у пред'явника сертифіката більша, ніж його номінал, доступна доплата готівковими коштами або банківською карткою.

За подарункові сертифікати, котрі придбані громадянами в магазинах або на сайті "АТБ", можна купити алкогольні та тютюнові вироби, проте така опція недоступна для сертифікатів, які були придбані юридичними особами для благодійних проєктів.

У разі необхідності більш детальну інформацію про подарункові сертифікати можна отримати у адміністрації магазину або за телефоном гарячої лінії Корпорації "АТБ" 0-800-500-415.

АТБ та Райффайзен Банк передали найсучасніше медичне обладнання центру хірургії ускладнень лікарні ім. Мечникова