По-літньому тепло: якою буде погода у Києві з 4 по 10 вересня

Наступний тиждень в Києві обіцяє бути теплим і майже безхмарним. Як такої спеки вже не очікується, але температура повітря ще лишатиметься літньою.

Так, згідно з даними sinoptik.ua, понеділок, 4 вересня, стане найпрохолоднішим і чи не єдиним днем тижня, коли сонце не покажеться на горизонті. Хмарна погода триматиметься до самого вечора. Водночас опадів не передбачається. Температура повітря максимально досягне позначки в 23 градуси тепла.

У вівторок, 5 вересня, у Києві цілий день очікується сонячна погода. Ні хмар, ні дощу на цей день синоптики не прогнозують. Температура повітря складе від 19 до 26 градусів тепла.

У середу, 6 вересня, сонце знову не покидатиме неба над столицею цілий день. Опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься від 14 до 24 градусів тепла.

У четвер, 7 вересня, продовжиться сонячна погода й відсутність будь-яких хмар чи опадів. Температура повітря підніметься до 26 градусів.

У п’ятницю, 8 вересня, очікується така ж погода, як і в попередні дні. Температура повітря опуститься на 2 градуси й складе 24°С.

У суботу, 9 вересня, здебільшого буде ясна погода, хоча подекуди може з’явитися невелика хмарність. Проте синоптики зазначають, що довго вона не триматиметься. Опадів у цей день знову не передбачається. Максимально температура повітря прогріється до 26°С.

У неділю, 10 вересня, ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Подекуди може бути короткочасна хмарність. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від 18 до 28 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, якою буде погода в Києві у вересні.