Погода Київ

На неділю, 2 жовтня, синоптики оголосили метеорологічне попередження першого (жовтого) рівня небезпечності по Києву та області через погіршення погоди. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, мешканців столиці та Київської області попереджають про пориви вітру вдень, швидкість яких сягатиме 15-20 м/с. Загалом же протягом доби вітер буде південним з переходом на північно-західний, з середньою швидкістю 7-12 м/с.

Температура повітря у столиці вдень триматиметься в районі +15 градусів. Денна температура по області коливатиметься від +13 до +18 градусів. Також протягом дня дощитиме, а по області місцями обіцяють значні зливи.

Відзначимо, що під час сильного вітру фахівці закликають щільно закрити усі вікна та прибрати з балконів і лоджій предмети, що можуть випасти назовні. На вулиці краще триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев, а у разі сильного вітру — сховатися у найближчому приміщенні. Власників авто просять не паркувати свої машини поблизу великих дерев. А при падінні дерев чи великих гілок потрібно зателефонувати до аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду" за номером (044) 272-40-18.

Нагадаємо, на жовтень синоптики обіцяють в Києві переважно сонячну та прохолодну погоду. Дощитиме здебільшого на початку та ближче до кінця місяця.

Як буде працювати McDonald's під час і після повітряних тривог