Пляжі Київщина

Цього літа на деокупованих від російських військ територіях Київської області не будуть відкривати пляжний сезон. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

За його словами, в тій частині Київщини, що була окупована навесні, ще досі залишається велика кількість мін та снарядів, що не розірвалися. А на тих територіях області, які не були окуповані, чиновник закликав користуватися лише офіційними пляжами та місцями для відпочинку.

"Вкотре нагадую, що майже половина регіону була під окупацією, і питання розмінування територій буде актуальним ще довго. Тому на деокупованих територіях мова про пляжний сезон йти не може", — пояснив Кулеба.

Він додав, що влада області зараз працює над тим, щоб відкрити дитячі літні табори на Київщині. І тут питання безпеки та якості дитячого відпочинку стоятиме на першому місці.

Відзначимо, що столична влада поки теж не поспішає відкривати пляжний сезон у Києві з міркувань безпеки. Нещодавно на київських пляжях та в зонах відпочинку розпочали обстеження дна водойм на наявність вибухонебезпечних предметів. 

Дитяча залізниця у Києві розпочинає новий сезон: розклад і ціни