нова платіжна картка "АТБ"

Сміливий і безпрецедентний для вітчизняної галузі ритейлу проєкт "АТБ" з випуску власних платіжних банківських карток вийшов на принципово новий рівень. Нещодавно загальна кількість українських громадян, які оформили й отримали цей зручний платіжний засіб, перевалила за мільйон. Нова картка "АТБ" надає унікальну можливість використовувати ексклюзивні знижки у понад тисячі магазинів найбільшої торговельної мережі країни та максимально спрощує процес купівлі товарів.

Попит на платіжну картку «АТБ» зростає — її отримали вже понад 1 млн громадянЦієї весни лише протягом акції "Міцні знижки" банками-партнерами було видано понад 100 тисяч карток. Окрім звичайних переваг картки Visa Gold, новий банківський продукт надає право отримати додаткову знижку 5% на більш ніж п'ятсот гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності (позначених спеціальними цінниками) в інноваційних дискаунтерах "АТБ". Важливо, що асортимент акційних товарів змінюється кожні 1-2 тижні, а знижка додається навіть до вже встановленої акційної ціни.

Варто зауважити, що платіжна картка "АТБ" від банків-партнерів вигідна та зручна в користуванні. На неї можна отримувати будь-які виплати: заробітну плату, пенсію, соціальну допомогу, військові виплати, стипендію тощо. Крім того, за її допомогою можна здійснювати покупки як в Україні, так і за кордоном. Обслуговування кобрендової картки "АТБ" є безоплатним (у тому числі й поповнення в терміналах самообслуговування тощо). Нагадаємо, що нині платіжну картку "АТБ" (системи Visa) випускають чотири топові банки* — "Райффайзен Банк" (служба підтримки 521), "А-Банк" (служба підтримки 7776), "Ощадбанк" (служба підтримки 0 800 210 800) та "ЕкоБанк" ("Укргазбанк", служба підтримки 358). Тобто, можливостей її отримати в різних куточках України стало значно більше.

Оформити платіжну картку "АТБ" максимально просто. За кілька хвилин це можна зробити особисто у будь-якому з відділень зазначених банків (при собі треба мати паспорт та індивідуальний податковий номер) або дистанційно — в мобільному застосунку Raiffeisen Online, "ЕкоБанк", Аbank24 чи месенджері "Ощадбанку". У такому разі знадобиться
застосунок "Дія" чи цифрові фото документів. Тож процес оформлення картки "АТБ" не займе багато часу та дозволить навіть у нинішній непростий час системно економити кошти сімейного бюджету. Понад мільйон громадян вже оцінили це, ставши власниками таких платіжних карток. Тепер вони користуються як спеціальними, так і постійно діючими акціями у всіх магазинах головної вітчизняної торговельної мережі "АТБ".

Переваги платіжної картки «АТБ» від банків-партнерів:

  • Допомагає значно зменшити вартість чеку в разі купівлі товарів у магазинах мережі "АТБ-Маркет";
  • Унікальна знижка до 50% на хітові товари під час акції "Міцні знижки";
  • Додаткова знижка 5% навіть від акційної ціни на товари при оплаті карткою;
  • • Спеціальні пропозиції від банків-партнерів;
  • Швидке відкриття картки онлайн через мобільні застосунки;
  • Розрахунки в Україні та за кордоном в торговельних мережах і онлайн;
  • Зручне поповнення готівкою в магазинах «АТБ» та у 30 000 терміналів EasyPay, City24;
  • Просте користування карткою через сервіси Google Pay, Apple Pay;
  • Безоплатне відкриття й обслуговування карток.
Перші 20 тонн зібраних в «АТБ» використаних батарейок утилізовано в Польщі на початку 2023 року