Під Макаровом знайшли замінованого побитого собаку

Біля звільненого від російських окупантів Макарова знайшли замінованого побитого собаку. Про це повідомили на Facebook-сторінці "ЗооПатруля"

"Лиса знайшли під Макаровом. Він лежав у ямі зі сміттям. Люди хотіли його витягти, але їм пощастило помітити, що песик був замінований. Від смерті його врятувало те, що він не міг ходити. Скільки він там пролежав — незрозуміло", — розповідають зоорятівники. 

Під Макаровом знайшли замінованого побитого собакуНа місце прибули сапери та розмінували тварину. Далі песика передали "ЗооПатрулю". Тепер собака перебуває у реабілітаційному центрі, де проходитиме відновлення. 

"Його історія дуже моторошна та жорстока, орки побили та замінували його. (...)У нього є чутливість у травмованих лапках, тому є надія, що вони зможуть хоч частково відновитися", — йдеться у публікації. 

Аби Лис знову міг бігати, йому необхідна реабілітація. Тож зоорятівники розпочали збір коштів. Для допомоги необхідно 37 тисяч гривень. Реквізити та номер картки можна дізнатися за посиланням

Зневоднені та у відчаї. Як “ЗооПатруль” рятує тварин, яких власники покинули у зачинених домівках