Міст у Демидові

У селі Демидів у Київській області відновили автомобільний міст через річку Ірпінь, який був зруйнований ударом блискавки. Про це повідомив голова Димерської територіальної громади Володимир Підкурганний.

За його словами, міст відремонтували на тиждень раніше, ніж це планувалося. Повноцінний рух ним мають відкрити вже сьогодні, 14 липня. 

"Два тижні не було проїзду через міст у Демидові. Знаю, що усім було незручно та іноді складно діставатись додому та на роботу. Але маю хорошу новину - міст відремонтували на тиждень раніше, ніж планували", — написав Підкурганний.

Нагадаємо, наприкінці червня в міст через річку Ірпінь у селі Демидів влучила блисківка, через що конструкція була частково зруйнована. Внслідок інцеденту одна людина загинула, а ще двоє були поранені.

Цей міст був основною переправою, якою мешканці Іванської, Поліської та Димерської громад могли дістатися Києва. Через руйнування моста їм доводилось добиратися до столиці через Бородянку та Гостомель. Також тимчасово відкрили старий міст, який перебуває в аварійному стані, але через нього пропускали лише авто екстрених служб.

Відміняємо «зраду»: Київрада розгляне проєкт рішення про Протасів Яр