У Добропарку відкриють новорічний парк ілюмінації: коли, що там буде

На Київщині у Добропарку з 6 грудня відкриють новорічний парк ілюмінації. На семи локаціях пройде свято ліхтарів з великою ялинкою та різдвяним ярмарком.

Про це повідомили організатори у Facebook.

У Добропарку відкриють новорічний парк ілюмінації: коли, що там буде"Саме у нас ви зможете побачити справжні дива, адже всі локації парку прикрашені ліхтариками", — йдеться у дописі.

У Добропарку відкриють новорічний парк ілюмінації: коли, що там будеВздовж парку встановили інсталяції з казковими героями, атракціони та інші розваги. Також працюватиме ярмарок, де можна придбати подарунки для всієї родини та поласувати смачненьким.

У Добропарку відкриють новорічний парк ілюмінації: коли, що там будеКрім того, на одній з локацій проводитимуть світлове шоу — "море тюльпанів знов розквітне тисячами ліхтариками".

Адреса: с.Мотижин, Київська область

Вартість квитків: у будні для дорослих вхід коштує 300 грн, для дітей — 200 грн. У вихідні та святкові дні — 400 грн та 300 грн. Дітям до 4-років вхід безоплатний. Також діють пільги для різних категорій населення, деталі за посиланням.

Раніше ми писали, що на Київщині працюватимуть 36 резиденцій Святого Миколая.

У Києві пройдуть безоплатні костюмовані екскурсії до Дня святого Миколая: реєстрація