марка з псом Патроном

У вівторок, 30 серпня, Укрпошта має намір випустити нові патріотичні марки. Їхнім героєм стане знаменитий пес Патрон.

Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Укрпошта News.

Тираж марок становитиме 1 мільйон екземплярів. На одному аркуші буде вісім марок із зображенням життя Патрона. Марки будуть виготовлені на самоклейному папері.

Кожен, хто придбає марки із псом Патроном, стане учасником благодійного проєкту — Укрпошта планує зібрати 1 млн євро на машину для розмінування, а також допомогти притулкам для тварин.

Також в Укрпошті нагадали, що власники онлайн-абонементів мають змогу дистанційно отримати штемпель "Перший день. Київ" незалежно від місцеперебування в Україні.

Оновлення. Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський уточнив, що марки із псом Патроном вийдуть 1 вересня.

Друзі, в Херсоні зараз спекотно, у світі нестабільно, і навіть у нас бувають зміни. Через певну низку обставин, ми вибачаємось і дуже попросимо Вас почекати ще пару днів перед тим, як Ви зможете придбати супер круту марку з Патроном та мерч. Запуск марки переносимо на 1 вересня — День Знань. 

Смілянський додав, що всі деталі буде повідомлено пізніше. Також він, як і всі, сподівається, що машину для розмінування, яку куплять на отримані від продажу нових марок гроші, Україна застосовуватиме вже на території звільненої від російських окупантів Херсонщини.

"Укрпошта" запускає філателістичний абонемент: як він працює