Перший день роботи Chat GPT в Україні: реакція соцмереж

Відсьогодні Chat GPT запрацював в Україні. Цей інноваційний продукт відкриває нові можливості для швидкого та зручного доступу до інформації та знань. Щоб зрозуміти, як українці сприйняли появу цього штучного інтелекту, ми зібрали для вас огляд реакцій у соціальних мережах.

До речі, текст, який ви щойно прочитали, написав на наше прохання Chat GPT.

Що таке Chat GPT

Chat GPT – це штучний інтелект у вигляду звичайного чату, який здатний брати активну участь в обговореннях і генерувати відповіді на запитання, як людина.

Для того, щоб запитати щось чи дати завдання боту, необхідно просто зареєструватися на сайті. Його можливості практично необмежені — ШІ може написати реферат, працювати як google-пошук чи просто підтримати розмову.

Поява Chat GPT в Україні була очікуваною подією й зараз стрічка заповнена реакцією на штучний інтелект.

Chat GPT заговорив українською

До слова, цей текст написаний вже редактором НК.

Реакція соцмереж на появу в Україні Chat GPT

Українці масово почали штурмувати штучний інтелект у розважальних цілях і деякі вже навіть встигли образитися на нього.

Один із найчастіших запитів, судячи зі скрінів користувачів, — прохання написати поезію. Ось, наприклад, вірші про Троєщину та Перемогу України.

Вірш про Троєщину від Chat GPTВірш про Перемогу України від Chat GPT

У зв’язку з непрокачаними поетичними скілами штучного інтелекту, українці припускають, що текст до релізу Потапа про волонтерів — теж його робота.

Блогер Дмитро Малеєв про пісню Потапа "Волонтери"

Chat GPT за перший день роботи не тільки зробив вклад у літературну спадщину українців, а ще й встиг зайнятися законодавчими ініціативами. На прохання міністра юстиції ШІ написав законопроєкт про легалізацію проституції.

Законопроєкт про легалізацію проституції в Україні від Chat GPT

Звісно, не обійшлося й без інших геополітичних питань та болей. Деякі перевірки штучний інтелект не пройшов. Та користувачі зазначають, що Chat GPT визнає свої помилки, якщо на них вказати.

Меми про роботу Chat GPT в УкраїніЩо українці питають у Chat GPTЩо українці питають у Chat GPTЩо Chat GPT каже про Крим

Хтось намагається зрозуміти, кого їм нагадує чат-бот, а комусь не до цього через страх втратити роботу.

Кого українцям нагадує Chat GPTКого українцям нагадує Chat GPTКого українцям нагадує Chat GPTМеми про перший день роботи Chat GPT в Україні

З огляду на такий ажіотаж, багато українців хвилюються за ментальне здоров’я штучного інтелекту.

Меми про перший день роботи Chat GPT в УкраїніМеми про перший день роботи Chat GPT в УкраїніМеми про перший день роботи Chat GPT в Україні

Також деякі впевнені користувачі вже пропонують лайфхаки для тих, хто ще не встиг познайомитися зі штучним інтелектом. До речі, такі теж є.

Реакція соцмереж на появу Chat GPT в УкраїніРеакція соцмереж на появу Chat GPT в УкраїніРеакція соцмереж на появу Chat GPT в Україні