Переважно хмарно, але без опадів: якою буде погода у Києві з 5 по 11 червня

У понеділок, 5 червня, у місті очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Температура повітря підніметься до +22 градусів вдень та опуститься до +15 градусів вночі.

Ранок вівторка, 6 червня, почнеться сонячно, але небо все одно затягнеться хмарами у середині дня. Погода буде похмурою до самого вечора. Вдень очікується +23 градуси, а вночі +17 градусів. 

У середу, 7 червня, погода буде похмурою. Проте вечері сонце все ж з'явиться з-за хмар. Протягом дня стовпчики термометрів показуватимуть до +23 градусів, а вночі +16 градусів. 

Хмурий ранок четверга, 8 червня, зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Вдень позначка термометра підніметься до +25 градусів, а вночі до +17 градусів. 

У п'ятницю, 9 червня, перша половина буде з сонцем, але після обіду з'являться хмари. Повітря прогріється до +25 градусів вдень, вночі обіцяють +18 градусів. 

У суботу, 10 червня, хмарна погода триматиметься до самого вечора. Вдень синоптики обіцяють +25 градусів, а вночі +17 градусів.

Протягом усього дня неділі, 11 червня, погода залишатиметься похмурою. Термометр показуватиме до +22 градусів, а вночі +14 градусів.

Раніше ми писали, що у Києві сильний вітер повалив 260 дерев. Найбільше дерев постраждало в Шевченківському, Дарницькому, Оболонському та Деснянському районах.

У ботсаду Гришка почався сезон цвітіння півоній: фото