Патрісія Каас засвітилася в київському бутику вишиванок (фото)

Відома в усьому світі французська співачка Патрісія Каас, що славиться своїм бездоганним смаком, відвідала київський бутик української дизайнерки Юлії Магдич, щоб придбати вишиванку. Про це повідомляє видання Jetsetter.

"Дзвінок від менеджера Патрісії Каас був для мене повною несподіванкою. З перших хвилин зустрічі з'ясувалося, що Патрісія в житті така ж, як і на сцені: харизматична, красива і в той же час дуже тепла людина. Ми спілкувалися рідною мовою Патрісії, чим вона була приємно здивована. Виявилося, що Патрісія стежить за нашими колекціями на Moda Operandi і Farfetch вже два роки, але їй було складно визначитися з потрібним розміром online", – розповіла Юлія Магдич.

Як повідомляє видання, вибирати вишиванку пані Каас прийшла не одна, а з українською телеведучою Катериною Осадчою. Тож їхня бесіда та нова сукня співачки скоро з'являться на телеекранах. 

Взагалі, складно не помітити, як українська вишиванка стає дедалі популярнішою серед світових топ-зірок. Зокрема, нещодавно в сукні-вишиванці від українского бренду March11 на Тижні моди в Парижі з'явилася модель Клаудіа Шиффер.