Панамки з автографом лідера Kalush Orchestra можуть отримати пасажири Укрзалізниці
Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Пасажири "Укрзалізниці" можуть отримати рожеві панамки з автографом лідера гурту Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022". Про це розповіла пресслужба перевізника. 

Так, з 28 травня по 4 червня один із пасажирів поїзда "Стефанія Експрес" сполученням Івано-Франківськ – Київ матиме можливість отримати рожеву панаму з підписом Олега Псюка. 

"Одна така панамка очікуватиме щасливчика у вагоні, що дорівнює кількості перемог України на Євробаченні, на місці, номер якого обрано самим Олегом", — розповіли в УЗ. 

Ще дві панамки "Укрзалізниця" розіграє серед своїх підписників у соцмережах. Для того, аби перемогти, потрібно першим назвати номер вагона, у якому до Києва після "Євробачення" приїхав музикант Kalush Orchestra Ігор Діденчук, а також поширити пост з розіграшем на своїй сторінці (вона має бути відкрита).

Панамки з автографами Олега Псюка отримають автори першого та другого правильного коментаря. Результати конкурсу оголосять 31 травня. 

Ну а для тих, хто хоче панамку, як у Kalush Orchestra, але поки не планує подорожі поїздом "Стефанія Експрес", у нас є підбірка брендів, де можна придбати легендарну рожеву панаму

Лідер Kalush Orchestra виставив на аукціон рожеву панаму: як взяти участь