У центральних парках Києва встановлять будиночки для білок (фото)

«У Маріїнському та Хрещатому парку служби Печерського району встановлять понад 30-ти будиночків для білок, які були спроектовані та побудовані учнями Печерського району», - про це повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час проведення районного суботнику. Фотозвіт.

У суботу, 17 жовтня, в рамках проведення районного суботнику з прибирання території парку Вічної Слави, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука серед школярів Печерського району був проведений конкурс-акція на побудову найкреативніших будиночків для білок.

«Мені сподобалися всі будиночки для білок, які сьогодні були презентовані учнями. Діти дуже старалися - деякі з будиночків були оснащені водостійким живописним дахом, арочними входом, утепленими стінами і навіть їжею. Тому вважаю, що ми встановимо всі ці будиночки», - відмітив Сергій Мартинчук.

Окрім цього, для всіх хто приймав участь у суботнику, а це понад 200 осіб, серед яких й співробітники Печерської райдержадміністрації, й учнівська молодь разом з педагогами, й небайдужі печерани, - комунальні підприємства Печерського району організували польову кухню з козацькою кашею.