У Голосіївському районі, на вулиці Великій Васильківській, 112 відкрився новий ресторан одеської кухні «Риба-пила».
Шеф-кухар закладу обіцяє здивувати гостей печінкою тріски з оладками, биточками з тюлечкі, пельменями зі щукою, цимесом, пловом з мідіями, наваристою ухою з саламурі. В меню фішбару завжди можна знайти різноманітні дари моря, починаючи від камбали, барабульки, саргана, бичків до ікри і живих устриць. А також вино до риби.
«Головна фішка — щедрі порції і демократичні ціни. У фішбара є свої рибалки по всьому узбережжю Чорного моря. Тому свіжий улов щоранку поставляється безпосередньо з Одеси. Самі ловимо, самі привозимо. Тут можна не тільки пообідати чи повечеряти, а й купити додому кілограм-другий раків або мідій за найвигіднішими цінами», — розповіли в закладі.
Інтер’єр фішбару «Риба-пила» вельми брутальний: велика кількість пляшок вина та іржавих пив і скелет кита під стелею. Музичне оформлення включає в себе хіти «Воплів Відоплясова», Юрія Шатунова і Віктора Цоя.
Раніше ми розповідали про найкрасивіші тераси в ресторанах Києва.