У Київі відбудеться міжнародний турнір зі спортивної гімнастики

16-17 квітня 2016 року на помості Київського Палацу спорту відбудеться одне з найяскравіших спортивних змагань в Україні – XIV Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики «Ukraine Nation Cup» (організатор – Олімпійська чемпіонка Стела Захарова).

«Ukraine Nation Cup» - це турнір, який об'єднує спортсменів зі спортивної гімнастики зі всього світу. Організовує та проводить захід легендарна спортсменка, Олімпійська чемпіонка, Заслужений майстер спорту Стела Захарова під егідою Міжнародного благодійного фонду «Спорт і діти», який вона очолює.

«Ukraine Nation Cup» – це єдиний національний Кубок зі спортивної гімнастики, який представляє Україну на міжнародному рівні.
Учасниками турніру щорічно стають спортсмени із більш ніж десяти країн з усього світу. Цього року свою участь уже підтвердили Словенія, Білорусія, Угорщина, Молдова, Хорватія, Бразилія, Україна, Фінляндія, Німеччина і Грузія. Поборотись за Кубок щорічно приїздять понад 100 провідних спортсменів за рейтингом «Топ-20» Міжнародної Федерації гімнастики. Захід триває 2 дні. Це яскраве шоу спорту, краси, таланту та здоров’я.