Осінь поступово вступає у права: якою буде погода у Києві з 11 по 17 вересня

Наступний тиждень вересня залишить спекотні дні позаду. Осінь поступово вступає у свої права, а це означає, що слід очікувати прохолодної та хмарної погоди. 

Понеділок, 11 вересня, почнеться з похмурого ранку. Протягом усього дня хмари затьмарюватимуть сонячні промені. Синоптики обіцяють +22°.

У вівторок, 12 вересня, хмарна погода триматиметься майже весь день, лише ввечері небо стане чистим та ясним. Термометри показуватимуть +25°.

Небо у середу, 13 вересня, пробуде ясним недовго, вже по обіді воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Температура повітря сягне +26°.

У четвер, 14 вересня, весь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Опадів не обіцяють. Цей день стане найтеплішим за тиждень — позначка термометра сягатиме +27°. 

Протягом дня п'ятниці, 15 вересня, погода буде похмурою, але ввечері на небі можливі прояснення. Температура повітря очікується +18°.

Майже весь день суботи, 16 вересня, сонце ховатиметься за хмарами. Однак ввечері воно знову зігріватиме своїм промінням. Вдень буде комфортна температура повітря до +24°.

Ранок неділі, 17 вересня, почнеться з ясної та теплої погоди. До кінця дня сонце лишатиметься на небі. Температура повітря складе +26°.

Нагадаємо, наприкінці серпня у Києві зафіксували одразу три температурні рекорди. 

Літнє тепло ще затримається: якою буде погода в Києві у вересні