"Оптіма" створила додаток з вправами й мультиками для дошкільнят

Дистанційна школа "Оптіма" запускає спеціальний додаток для підготовки дітей дошкільного віку. Повідомлення про це з'явилося на сайті МОН. 

У додатку розробники розмістили інтерактивні вправи, які відповідають віковим особливостям малюків, утримують їхню увагу, формують пізнавальні процеси (пам'ять, моторику, уважність до деталей, мислення, сприйняття навколишнього світу).

У віці 5-6 років діти особливо допитливі. Надважливо саме у цей період задовольнити їхню цікавість і підтримати дослідницький інтерес. На жаль, в умовах війни та вимикання електроенергії дошкільна освіта переживає не найкращі часи. Навіть переведення процесу в онлайн не вирішує проблему, адже зв’язок може раптово зникнути і в педагога, і в дитини.

У "Оптімі" зазначають, що в такому випадку долучають сучасні технології та методики дистанційної освіти. Окрім пізнавальних завдань, додаток містить розвивальні відео, анімовані вправи та мультики, ігротеку для розвитку уваги, пам'яті й логічного мислення.

Регулярно займаючись, дитина зможе опанувати основи читання, математики та письма, познайомиться з навколишнім світом. 

Додаток безкоштовний та встановлюється на гаджет із будь-якою операційною системою. Розпочати навчання на демоверсії можна за посиланням

Нагадаємо, освітня платформа "Оптіма" відкрила доступ для учнів 1-5 класів. 

Google запустила для українців освітній хаб "Знання"